"MAKE EVERY WORKOUT COUNT"

LESSENAANBOD


Bij combatzone vind je een gevarieerd aanbod voor jong en oud, beginner of competitieve obstakelloper, groepslessen en vrije trainingen. Feel free om elke les eens mee te pikken! 

Back to basics


Een lessenreeks van 4 groepstrainingen waarbij de basistechnieken centraal staan. Met deze lessen maak je kennis met de sport maar ook ideaal als gevorderde om je basistechnieken op te frissen.


60 min | Elke 3 maand (afhankelijk van inschrijvingen)

Foto: Jodie De Pestel, Instagram: jodiepphotography

Kids training

Voor kinderen tussen 8 en 15 jaar


Kinderen die bewegen voelen zich niet alleen fitter, ze leren dat bewegen leuk is en leggen een basis voor een actief leven. Op een speelse en gezonde manier leren de kinderen klauteren, klimmen en zwaaien aan allerhande obstakels.


60 min | Elke dinsdag om 17u

60 min | Elke donderdag om 17u (m.u.v. schoolvakanties)

OCR techniekles


Hier ligt de focus op de verschillende technieken. Op het einde van de les voorzien we een kleine workout met extra veel obstakels. De lesuren wisselen om de 8 weken af van 18u15 naar 19u30. Welk uur het momenteel is, zie je bij het reserveren in de app.


60 min | Elke dinsdag | Voor alle niveaus

OCR workoutles


Full body workout met obstakels, kracht en functionele bewegingen. De les start met een kort techniekmoment, gevolgd met een workout van 20 à 35 minuten. De lesuren wisselen om de 8 weken af van 18u15 naar 19u30. Welk uur het momenteel is, zie je bij het reserveren in de app.


60 min | Elke dinsdag | Voor alle niveaus

Team training


Dit moment houden we vrij om zoveel mogelijk met het hele team te kunnen trainen. Er wordt geen gecoachte les gegeven, maar we geven wel een gezamenlijke opwarming waarna iedereen vrij is om aan zijn eigen 'obstakel'punten te werken alleen of met de groep. Feel free to join us en leer van elkaar!


60 min | Elke donderdag om 18u30 | Voor alle niveau

Foto: Jodie De Pestel, Instagram: jodiepphotography

Een initiatieles?


Wil je met een groep vrienden je voorbereiden op een aankomende (recreatieve) wedstrijd,  een sportieve vrijgezellenactiviteit inplannen of kom je graag eerst kennismaken met de sport? Neem dan contact met ons op voor een initiatieles.


Voor jong & oud

"In het begin kon ik moeilijk aan een ring blijven hangen. Na enkele groepstrainingen merkte ik al een hele mooie evolutie."

Foto: Jodie De Pestel, Instagram: jodiepphotography

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We kijken er naar uit om je verder te helpen.