INDOOR TRAINEN

Onze zaal bevindt zich op het eerste verdiep met een hele reeks aan verschillende lanes en grips. Tracht ze allemaal uit te testen want we wisselen de lijnen geregeld eens van positie. Zo blijven de obstakels een uitdaging én een reden om wekelijks langs te komen!

Ruimte voor plezier & uitdaging

LAND ZACHT EN VEILIG

Hebben je armen het plots helemaal gehad en kan je de grip niet vasthouden? Geen paniek want dan val je veilig en zacht op één van onze val- en grasmatten. Doorheen de zaal is de grond beschermt tegen vallen en wil je extra safe spelen? Leg een extra matje eronder!

DE GROND IS LAVA

Dat is ze natuurlijk altijd bij onze obstakels maar bij de low rig (15 meter lang) wordt het een hele opgave om je voeten van de grond te houden. De rig bestaat uit drie lijnen met verschillende grips, die laag bij de grond hangen. Handen én voeten zijn hier dus zeker nodig om het einde te halen.

SLINGER JE EEN WEG

Smeer je handen maar in want warm zullen ze snel krijgen. De zaal bestaat uit verschillende obstakellijnen waar je kan slingeren aan stokjes, ringen, kegeltjes, touwen en, ja hoor, zelfs een 16 meter lange Monkey Bar en Peg Boards kan uittesten. En dit is nog maar een glimp van alles.

KLAUTER OMHOOG

Even rusten? Dat kan in onze touwen en netten. Maar veel rusten komt er uiteraard nooit aan te pas. Wissel het technisch slingeren af met wat survival obstakels zoals het net waar je over kan swingen, leer een voetklem leggen en klim de touwen vlot omhoog of ontdek hoe je het vlotst over de Monkey Lane kom.